1 Temmuz 2016 Cuma

PİŞMEYEN CHEESECAKE





            Bugün sizlere pişmeyen cheesecake tarifi paylaşacağım. 
Öncelikle Malzemeler;

  • 2 paket hanımeller fındıklı bisküvi
  • 2 yemek kaşığı erimiş tereyağ
  • 2 yemek kaşığı çokokrem
Üzeri için;

  • 200 gr. sütlü çikolata
  • 1 paket krema
  • 10 adet petibör bisküvi
  Fındıklı bisküvileri rondodan geçirelim. içine tereyağ ve çokokrem ekleyip karıştıralım. Kelepçeli kalıbın tabanına bastırarak yayalım.
  Üzeri için kremayı ısıtalım. İçine sütlü çikolatayı kırıp, eritelim. En son petibör bisküvileri elimizle kırarak, karışıma ekleyelim. Çikolatalı karışımı da kalıba dökerek yayalım. Buzdolabında 4-5 saat kadar bekletip, kalıbı açalım. Misafirlerimize servis yapalım. Afiyet olsun.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder