Pastanın Malzemeleri;
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- 100 gr. bitter çikolata
- 1 paket kakao
- 1 paket vanilya
- Bir tutam tuz
- 1 çay bardağı süt
- 1 su bardağı kadar un ( kıvamı akıcı olacak, un miktarını ona göre ayarlayın)
- Ara kısmı için, 1 paket krem şanti, yarım su bardağı süt, 1 su bardağı hindistan cevizi
- Üzeri için, 200 gr. bitter çikolata, 1 paket süt kreması
Ara kısmı için krem şantiyi sütle çırpalım. Hindistan cevizi ekleyip, çırpmaya devam edelim. En üst kısmı için kremayı ısıtıp içerisine çikolatayı ekleyip, eritelim. Fırından çıkan keki kalıptan çıkarmadan soğumaya bırakalım. Üzerine hindistan cevizli karışımı sürelim. En üste eritip, soğuttuğumuz çikolatayı sürelim. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirdikten sonra, kalıptan çıkarıp servis yapalım. Çok lezzetli coco browni pastanız hazır. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder